EL PRÍNCEP DE LA BOIRA: OPINIONS DE 2n ESO


JORDI CLOQUELL 2n E
El llibre "El príncep de la boira" m'ha agradat molt perquè és molt intrigant i quan vaig començar a llegir-lo ja no podia parar. Els llibres d'intriga com aquest m'agraden molt perquè no saps que pot passar-li al protagonista i per aixó vols seguir llegint-lo fins al final. El capítol que més m'ha agradat és el capítol disset perquè és el que diu com acaba tot. Lo que no m'ha agradat del llibre és que al final, en Caín s'endú a Roland amb l'Orpheus i aixó és el que fa què el final del llibre es faci molt trist. Si pogués canviar alguna cosa del llibre canviaria el final i posaria que en Roland aconsegueix trencar la cadena, sorteix de l'Orpheus i bussetja cap a la superfície de l'aigua on es reuniria de nou amb el seu avi.


YAIZA 2n D

El príncep de la boira m'ha agradat perquè és molt interessant.
Encara que hi havia capítols més interesants que altres,
però en realitat és molt bo aquest llibre .
Jo penso que a la gent que li agradi els llibres d'intriga
li agradarà molt .Ja que el escriptor del Príncep de la Boira
es molt famós per els seus altres llibres.NEUS ROIG 2n D
La meva opinió d’aquest llibre és que m’ha agradat molt, perquè va de misteri i intriga i a mi
m’agrada la intriga.També perquè hi ha alguns moments en que he passat un poc de por i a mi m'agrada passar por, m’agraden els llibres de por i intriga.IRIS RAMÓN TORRES 2n D
Aquest llibre m’ha agradat molt pel seu misteri i per l’argument però, sobretot, perquè l’autor ha aconseguit introduir-me en la historia com si fos un personatge més. En alguns moments he passat pànic pel que li pogués passar a algun dels personatges. Des del primer moment, el llibre m’ha resultat molt adictiu i m’ha sorprès el final que, tot i ser trist, m’ha semblat molt original. També m’ha agradat molt la relació del Max amb la seva germana gran Alícia, el fet que, gràcies a la història, els dos germans estiguin més units i tinguin la sensació que es tenen l’un a l’altre. El que menys m’ha agradat ha sigut que la Irina s’ha passat gairebé tota la història a l’hospital amb els pares ja que sembla un recurs per apartar-los des la historia i que el gat en un principi té molta importància i al final no ha tingut cap repercussió den el desenvolupament en la historia. Tot i això, m’ha semblat un dels millors llibres que he llegit.

VICENT MARTÍ- 2n E

A mi aquesta novel.la m'ha fascinat i sorprès fins al final. Mai m'hauria imaginat res tant sorprenent i emocionant .Els nombrosos girs que ha pres aquesta novel.la m'han deixat bocabadat. Des de la tranquil.la perspectiva d'una casa de la platja fins a la sorprenent visió d'un vaixell enfonsat i realçat per la màgia són alguns dels nombrosos temes que forneixen la novel.la . Per a mi els capítols favorits són aquells en els que es narra la vida passada d'en Victor Kray ja que són molt misteriosos i donen sentit a la novel.la.Aquesta és la meva opinió.

PAU MARTÍNEZ 2n E
És un llibre que no m’ha agradat molt, ja que a mi no m’agraden molt els llibres d’intriga. Però estic segur que a una persona que li aquests tipus de llibre, li agradaria molt aquest l, ja que es un llibre molt bo i té un escriptor molt bo.


XICU TUR 2n D
M`ha agradat molt el llibre perquè és molt fàcil d`entendre i molt divertit i interessant. Barretja aventures amb amor i por. Una vegada el comences ja no pots parar.L`única cosa negativa és que té 230 pàgines i necesites bastant de temps per llegir-lo. És un conte irrealista.La història no és reial, és de ficció
Alejandro Torres 2n E
Al principi no m'ha agradat perquè em va semblar una mica avorrit, però al final em va agradar perquè comença a haver-hi misteri e intriga. En general m'ha agradat molt perquè aquest tipus de llibres m'encanten així que en la meva opinió esta bé.

YAIZA ALDANA 2n E
El príncep de la boira m'ha agradat perquè és molt interessant.
Encara que hi havia capítols més interessants que altres,
però en realitat és molt bo aquest llibre .
Jo penso que a la gent que li agradi els llibres d'intriga
li agradara molt .Ja que el escriptor del Príncep de la Boira
és molt famós per els seus altres llibres.

MELISSA CÓRDOBA 2n E
Aquest llibre m'ha agradat molt. Quan vaig començar a llegir-lo no m'agradava molt però quan més avançaves més intriga hi havia. Ha estat molt interessant i el final ha sigut molt polit. Ho recomenaria per als jovens i adolescents que els hi agraden els llibres de intriga

MARISOL ROBADO 2n E
El llibre del príncep de la boira per a jo ha sigut un dels llibres que més sensacions m'ha produït ja que he rigut,he passat por, inclòs m'he emocionat en la seva història. M'ha agradat molt perquè crec que el llibre va dirigit especialment a adolescents i barreja tots els temes que ens agraden llegir o ens agradarien viure a els/les nois/noies en aquesta edat com l'amor,les aventures,l'intriga...L'escriptor ha fet que em senti prop dels personatges

BEATRIZ ROLDÁN 2n E

Aquest llibre m'ha agradat moltíssim
i això que no m'agrada llegir, però aquest llibre ha sigut diferent.
Aquest llibre m'ha fet plorar una mica amb el final
No m'ho esperava així.
LEONARDO SERRA 2n E
Aquest llibre m'ha agradat moltíssim perquè aquest autor m'agrada com escriu , ja que m'he llegit alguns dels seus llibres Tots m'han paregut boníssims , perquè els hi dona un aire de por , misteri i intriga. En definitiva , la nota que li posaria a aquestt llibre seria un 9 , el fet que li hagi llevat un punt menys ha sigut degut al final , que no m'ha agradat.

VICTOR 2n D

La meva opinió no és molt important perqué soc un boix però si
vos agrada escoltar boixos com jo vos dic que si sou un grupet de covards no fa falta que ho llegeixis però si ets molt valent de veritat ho has de llegir.

Bé, te explicaré de què va. És una novel·la de misteri molt impresionant que a tots els boixos i boixes de la meva classe els hi ha agradat. Tot el llibre es molt menys el final que no m'ha agradat, perquè si som sincers aquest Caín tima a tot el món.
La novel·la tracta de una família a que per causes de la guerra se n'ha d' anar I se'n van a una casa molt rara on pasen coses molt rares. El millor paper és el d'en Víctor Cray apart de que és el meu nom té pinta de ser la clau de tot per resulta que no ho és. Llavor està en Max, un petit jove del qual intenta resoldre el misteri però no ho podria havet resoldre sense la seva germana i el seu amic en Rolando( Jacob) per tots.

Al·lots no paro de pensar en el llibre és tan com es la paraula xulissim, divertit; no tenc paraules. Això sí, si vesgueu algú que no parpallea no vos apropeu a ell.
Us vaig avisant el final; és massa tràgic perquè l' amor entre dues persones se'n va per el retret per dir-ho d'alguna forma.


Bueno no vos puc dir res més, ja us he dit bastant, si voleu sebre més ja sabeu que hi ha moltes llibreries amb aquest magnific conte.


GORKA 2n D
Jo crec que aquest llibre és cada vegada mes interesant quan el vaig llegint. I al final impresiona bastant perquè no te l'esperes. Aquest llibre el recomanaria a bastant gent, perquè és molt juvenil.
NEUS 2n D

La meva opinió d’aquest llibre és que m’ha agradat molt, perquè va de misteri i intriga i a mi m' agrada la intriga. També perquè hi ha hagut moments en que he passat un poc de por i a mi m’agrada passar por, m'agraden els llibres de por i intriga

CARLES EDO 2n D

La meva opinió sobre el llibre "El príncep de la boira" es molt bona. Aquest llibre no és avorrit de llegir perque té molta intriga i és interessant.El final tambe és molt inesperat, no t'ho imagines el que passarà.

XICU 2n D

M`ha agradat molt el llibre perquè és molt fàcil d'entendre i molt divertit i interessant. Barretja aventures amb amor i por. Una vegada el comences ja no pots parar. L'única cosa negativa és que té 230 pàgines i nessesites bastant de temps per llegir-lo. És un conte irrealista. La història no és real, és de ficció.

ANA 2n D

Aquest primer trimestre hem llegit El Príncep de la Boira, de Carlos Ruíz Zafón, aquest llibre m'ha agradat bastant. És d' intriga perquè quan anaves pel capítol per exemple 9, ja volies anar per el deu perquè et començava a agradar.
Per a mi aquest llibre era una mica massa llarg, casi no em dona temps d'acabar de llegir-lo, teniem molts d'examens i molts de deure.
El Príncep de la Boira el recomenaria a tothom


JOSEP HUGUET

Sembla mentida que el Prínep de la Boira no hagi tingut massa èxit en el seu inici. L' any 1993 i següents, les novel·les juvenils de Carlos Ruíz Zafón, no es vengueren gaires exemplars. Després de l' Ombra del Vent i el Joc de l' Àngel, per adults, els lectors han explorat les novel·les juvenils.

En la meva opinió, aquest llibre d' intriga i misteri ha set molt encertat per a lectura juvenil. A jo m' ha agradat molt perquè d' una versió de la trama original canvia a una versió de l' argument totalment distinta al final de l' obra, i l' intriga explota en emocios molt excitants i tristes a l' hora. Tots aquests jocs de sentiments fan que el llibre generi passió. Jo recomano llegir aquest llibre.


ALICIA 2n D

OPINIÓ DEL LLIBRE EL PALAU DE MITJA NIT(CARLOS RUIZ ZAFÓN)
El Palau de mitja nit és la segona part de la trilogia juvenil de Carlos Ruiz Zafón. Primer m'agradaria dir que estic molt contenta del llibre escollit pel primer trimestre,malgrat que ja me l'hagués llegit. El del segon trimestre també em pareix que es tracta d'un llibre molt especial. M'ha paregut un llibre molt interesant,és de misteri, terror, amistat..tot a la vegada. Aquest escriptor narra una història molt imaginativa que fa que no puguis parar de llegir- A més a més, mentre vas llegint pareix que veus una película, no et fa falta cap imatge ni dibuix per vorer com són els personatges, perfectament descrits. La història ocurreix en un poble marginal de Calcuta. El que més m'agrada és que hi han coses que pareixen de veritat sobre tot em podria creure que alguns d'aquests fets son reals per molt esbojarrat siguin. El que menys m'ha agradat ha sigut el final, cosa que no vull explicar aquí per si algú se'l vol llegir.No rompré el misteri aconseguit amb 285 pàgines, ja que fins que no te l'acabes el misteri,l'intriga i les ganes de saber el final; el final d'aquest llibre no m'agrada perquè pens que es massa tràgic, igual que amb el príncep de la boira, em pareixen injustos aquestos finals,no sé perquè no podria acabar diguen:Hi després d'uns dies de tristesa es van curar i ja mai més hi varen tornar a pensar,i visqueren feliços i mengaren perdiços. Per últim vull dir,que ja tenc ganes de llegir l'ultima part de la trilogía i que m'es igual no saber-ne el final però no me'l llegiré per tenir que estar trista després d'haver-me sentit com una protagonista més d'aquestes essencials històries.

JOAN TUR 2n D

CÒMPLICE ANKE DE VRIES

És una novel.la molt dramàtica i policiaca. M’ha agradat molt perquè no t’avorreixes en tota l’obra. L'autora utilitza un vocabulari molt senzill, per aixó es molt fàcil de llegir.

US LA RECOMANO...

0 Comments:

Post a CommentEntrada más reciente Página principal